Minkälaatuista tuotetta myytte, koska hintanne ovat suhteessa paljon edullisempia kuin monilla kilpailijoilla?

Vastaus:

Laadullisesti tuotteemme ovat jopa parempia kuin monien kilpailijoiden:
Rungot valmistetaan kotimaisesta 16 mm melamiinilevyistä. Melamiinilevyt valmistetaan ISO -standardien mukaisesti (www.koskisen.fi).
Rungot kasataan sekä poratapeilla että kasausruuveilla.
Runkojen sivut on nauhoitettu abs -nauhalla.
Runkorakenteessamme taustalevy tulee kaapin takana olevaan uraan, eli sidelistat eivät jää kaappiin näkyviin. Tällä varmistetaan myös se että runko on ristimitassa, toisin kuin sellainen rakenne jossa naputellaan nauloilla taustalevy kaapin taakse.
Alakaapit tulevat säädettävillä putkijaloilla. Samassa jalassa on sekä 100 mm että 150 mm säätö.
Helatoimittajamme on yksi suurimmista (www.hahle.com). Mekanismit (laatikostot sekä saranat) ovat Itävaltalaisia Blum -merkkisiä. Kyseistä merkkiä käytttävät myös monet suomen suurimmat keittiömerkit.
Kalusteovitoimittajina ovat kotimaiset: Josadoor, Mellano sekä Carlo Casagrande
Kodinkoneet tulevat maailman suurimmilta tehtailta Kiinasta. Samat tehtaat tekevät koneita yli 200 tuotemerkillä ympäri maailmaan, mukaan lukien Suomessa tunnettuja ns. valtamerkkejä


Miten on mahdollista että pystytte myymään noin edullisesti?

Vastaus:

Johtuu siitä että meillä on oma tehdas (Lahdessa), joka on automatisoitu mahdollisimman pitkälle. Tästä saadut kustannusedut on huomioitu suoraan lopputuotteen hintaan.

Myös se että myymme tuotteitamme lähes 100 %:sti suoraan internetin välityksellä, tämä mahdollistaa alhaisen kulurakenteen myyntiorganisaatiossamme. Keskimäärin 10-15 % asiakkaistamme käy paikanpäällä katsomassa tuotteita tarjouksen saannin jälkeen. Eli hyvin suuri osa kuluttajista tiedostaa sen että myymme täysin identtistä tuotetta kuin valtakunnalliset ns. merkkituoteliikkeet.

Kodinkoneiden osalta olemme itsenänen maahantuoja ja omistamme Evin -tuotemerkin. Myyntiketjusta on jäänyt pois sekä maahantuoja että tukkuporras, mikä näkyy suoraan hinnoittelussamme.

Liukupeiliovia myymme vuosittain 3500 kpl. Kun määrämme ovat suuria, niin myös materiaalihankintahintamme ovat matalia. Myös liukuovissa on hankintahinnat huomioitu suoraan lopputuotteen hintaan.


Onko saranoihin ja laatikostoihin saatavilla pysäytysmekanismeja?

Vastaus:

Kyllä on. Laatikostoihin löytyy BluMotion vaimennus tavallisiin metallilaatikoihin (metabox) sekä lisäksi löytyy Blumin Tandembox 30 kilon että 50 kilon kuorman kestävät laatikostomekanismit. Saranoissa pysäytin tulee lisävarusteena, eli vaikka ei heti haluaisi niitä, niin ne voidaan asentaa myös jälkikäteen.


Myytte rungot kasattuina, mitä tarkoittaa käytännössä?

Vastaus:

Myymme siis kaikki muut rungot, paitsi korkeat komerot kasattuina. Korkeat komerot ovat yleisesti ottaen vaikeita kuljettaa sekä kantaa sisälle valmiiksi kasattuina, kolhimatta sekä komeroita että seiniä ym.

Rungot kasattuina tarkoittaa sitä että kaapit ovat valmiita yksiköitä seinään asennusta varten. Laatikostoissa on liukukiskot sekä laatikot valmiiksi asennettuina. Muut mekanismit (karusellit sekä korikaappimekanismit) eivät ole valmiiksi asennettuja. Alakaappien pohjissa on säätöjalat jo valmiiksi asennettuina (ei koske kromijaloilla tulevia kalusteita: kodinhoitohuone ja wc -kalusteet). Irtotavarana tulee erikseen ovet, vetimet, hyllyt sekä työtasot, jotka siis asennetaan kaappien asennusten jälkeen. Vetimien reikiä ei ole valmiiksi tehty, johtuen erilaisista vedinmalleista.

Asiakkaan pitää itse hankkia tarvittavat kiinnitysruuvit, joilla kaapistot kiinnitetään seinään sekä toisiinsa. Myös valolistojen ym kiinnitystarvikkeet esim kulmaraudat pitää asiakkaan itse hankkia.


Minne kaikkialle kuljetuspalvelunne kuljettaa kalusteita?

Vastaus:

Toimitamme koko ajan kalusteita ympäri Suomea (Hanko-Oulu). Kuljetuslogistiikka pyritään hoitamaan siten että saataisiin mahdollisimman paljon tavaraa samaan suuntakuormaan, jolloin yksittäiset kuljetuskustannukset tulisivat olemaan mahdollisimman pienet. Huomionarvoista kuljetuspalvelussa on se että toimitus on aina pihaan, eikä tavaroita kanneta sisään. Asiakkaan on siis varattava tarvittavat kantoresurssit omasta puolesta!


Mitkä ovat toimitusaikanne?

Vastaus:

Keskimääräiset toimitusaikamme ovat noin 3-4 viikkoa tilauksesta. Kun tilaus tulee kauempaa kuin Etelä-Suomesta, niin silloin on hyvä varautua vähän pidempiin toimitusaikoihin, johtuen juuri kuljetuslogistiikasta. Toki on aina mahdollista saada normaalin toimitusajan puitteissa, mutta tällöin kuljetuskustannukset saattavat olla suuremmat kuin tietyn suuntakuorman yhteydessä.


Reklamaatiot, tuleeko teillä niitä paljon ja miten hoidatte?

Vastaus:

Runkojen valmiiksi kasattuina toimittaminen on minimoinut reklamaatioitamme. Ennen kuin toimitimme osina, niin suurin ongelma oli se että jotain puuttui toimituksesta tai asiakkaat kasasivat väärin, joka aiheutti väärinkäsityksiä toimitusten täydellisyydestä.

Toki jotain reklamaatioita / puutteita / jälkitoimituksia tulee edelleen, koska ihmiset tekevät kuormat ja inhimillisiä puutteita toki sattuu välillä. Koska meillä on tuotanto omissa käsissämme, niin pystymme reagoimaan niihin erittäin nopeasti.

Kodinkoneiden osalta reklamaatiot hoituvat siten että jos ei vikaa saada puhelinkonsultaatiolla hoidettua (esim sulake pois ja sulake takaisin), niin toimitamme uuden koneen tilalle. Takuuajan jälkeen mikä tahansa kodinkonekorjausyritys pystyy asioita hoitamaan, koska kyseessä on täysin samanlainen tuote kuin muilla merkeillä.

Mielestämme jälkimarkkinointi kuuluu olennaisena osana kokonaisvaltaiseen palveluun ja toiminnan jatkuvuuteen, joten otamme reklamaatiot vakavasti ja pyrimme kehittämään toimintaamme sekä positiivisen- että negatiivisen palautteen myötä.


Miksi ostaa netistä näkemättä koko tuotetta?

Vastaus:

Tuotteemme on täysin vertailukelpoinen ns. kalliimpien ketjujen tuotteiden kanssa. Kun tuotantomme on omissa käsissämme, niin tiedämme mitä pystymme lupaamaan sekä toimittamaan. Lyhyet toimitusaikamme, asiakaslähtöinen palvelumme sekä edulliset hinnat ovat saaneet tuhannet keittiöremontoijat sekä uudisrakentajat valitsemaan Keittiövalinnan kodin kalustajaksi. Miksi et siis liittyisi tähän tyytyväiseen joukkoon.


Sisältääkö liukuovilaskurin antama hinta kiskot ja pyörästöt?

Vastaus:

Kyllä, sisältää. Liukuovilaskurin antama hinta on koko liukuovipaketille, laskurin antamaan hintaan lisätään toimituskulut. Toimitus aina pihaan, ei sisäänkantoa.